EscumososVins BlancsVins RosatsVins NegresBirreLAMBRUSCO DELL’EMILIA I.G.T. ROSATO DIAMANTE………………….9.00€ 75CL

Celler: Chiarli

Raïm: Lambrusco Salamino, Lambrusco Grasparossa

Regió: Emilia Romagna

Nota de tast: Color rosat brillant. Bombolla invitant. Aroma afruitat, vinós i molt agradable. En boca és suau i afruitat.


LAMBRUSCO DELL’EMILIA I.G.T. ROSSO DIAMANTE………………….9.00€ 75CL

Celler: Chiarli

Raïm: Lambrusco Salamino, Lambrusco di Sorbara

Regió: Emilia Romagna

Nota de tast: Color vermell robí de mitjana intensitat amb una invitant escuma rosada. Bombolla fina i persistent obtinguda de forma natural. Aroma vinós i afruitat. En boca és net, amb una bona acidesa i agradablement dolç i afruitat.


MOSCATO D’ASTI D.O.C.G……………………………………………..16.00€ 75CL

Celler: Balbi Soprani

Raïm: 100% Moscato Bianco

Regió: Piemonte

Nota de tast: Color groc daurat de mitjana intensitat. Bombolla fina i persistent. Molt aromàtic i fragant, típic del raïm Moscato. Sobresurten notes de flor d’acàcia i glicina. En boca és dolç, agradablement aromàtic i molt característic.Vins aromàtics i afruitats


GRILLO SICILIA D.O.C…………………………………….13.00€ 75CL – 8.00€ 37.5CL

Celler: Feudo Arancio

Raïm: 100% Grillo

Regió: Piemonte

Nota de tast: Color groc palla. Aroma netament tropical amb notes de mango i papaia que es fonen amb tocs de gessamí i flors blanques. En boca és equilibrat i harmònic amb una delicada acidesa.


PINOT GRIGIO DELLE VENEZIE I.G.T. BIOLOGICO………..13.50€ 75CL

Celler: Campagnola

Raïm: 100% Pinot Grigio

Regió: Veneto

Nota de tast: Color groc palla brillant. Aroma fi, elegant, net i intens. En boca és sec amb un agradable retrogust a poma verda.


TINCHITÈ TERRE SICILIANE I.G.T………………………..15.00€ 75CL

Celler: Feudo Arancio

Raïm: 100% Grillo

Regió: Sicilia

Nota de tast: Color groc palla clar amb elegants reflexos verdosos. Bombolla fina i etèria. Aroma molt afruitat amb notes de nectarina i préssec amb lleugers tocs tropicals de mango i papaia. En boca és ampli i ple, amb una agradable frescor i mineralització i una delicada vivacitat.

Vins frescos i secs


VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI CLASSIC ANFORA D.O.C……………………………………………12.50€ 75CL

Celler: Cesaroni

Raïm: 90% Verdicchio i 10% altres varietats de raïm (Chardonnay, Trebbiano i Malvasia)

Regió: Le Marche

Nota de tast: Color groc palla intens, amb tons verdosos; aromes frescos, fragàncies de fruites madures i flors silvestres amb una aroma perceptible d’ametlles amargues. El sabor suau i harmoniós ofereix delicades emanacions fruiters, expressant un regust amarg per graus.


T-BIANCO VIGNETI DELLE DOLOMITI I.G.T……………………………15.00€ 75CL

Celler: Tramin

Raïm: Chardonnay, Pinot Bianco, Sauvignon, Riesling

Regió: Südtirol – Alto Adige

Nota de Tast: Color groc palla amb reflexos verdosos. Aroma fresc i perfumat amb notes de flors blanques i poma. En boca és equilibrat, decididament fresc i molt aromàtic.


FRIULAND FRIULI GRAVE D.O.C. COLLEVENTO 921……………………………15.00€ 75CL

Celler: Antonutti

Raïm: 100% Friulano

Regió: Friuli

Nota de Tast: Color groc pallós. Aromes a flors blanques amb notes lleugerament minerals. En boca emergeixen les típiques notes d’ametlla amarga, la nota més característica d’aquesta vinya.ROSATO TERRE SICILIANE I.G.T………………………………………14.00€ 75CL

Celler: Feudo Arancio

Raïm: 100% Nero d’Avola

Regió: Sicilia

Nota de Tast: Color rosa tènue. Aroma típicament afruitat que recorda gerds i mores. En boca destaca la delicada estructura càlida i suau, ben equilibrada per una bona mineralització i frescor.


CERASUOLO D’ABRUZZO D.O.C. ORIGINE……………………………..16.00€ 75CL

Celler: Passione Natura

Raïm: 100% Montepulciano

Regió: Abruzzo

Nota de Tast: Color rosat amb reflexos violacis. Aroma a cirerer de Morello. En boca és saborós i fresc.Vins frescos, sense criança i afruitats


NERO D’AVOLA SICILIA D.O.C………………………………………….8.00€ 37Cl

Celler: Feudo Arancio

Raïm: 100% Nero d’Avola

Regió: Sicilia

Nota de tast: Color vermell robí amb profunds i agradables reflexos violacis. Aroma intens i envoltant. Destaquen notes de grosella, maduixa silvestre i magrana. En boca és suau i vellutat. Emergeixen característiques afruitades molt distintives.


NEGROAMARO SALENTO I.G.P. TENUTA SAN MARCO…………………….10.00€ 75CL

Celler: Due Palme

Raïm: 100% Negroamaro

Regió: Puglia

Nota de Tast: Color vermell robí intens amb reflexos porpres. Aroma fi, afruitat i fragant. En boca resulta particularment equilibrat amb una bona frescor i estructura.


NERO D’AVOLA SICILIA D.O.C………………………………………….12€ 75CL

Celler: Stemmari

Raïm: 100% Nero d’Avola

Regió: Sicilia

Nota de tast: Color vermell robí profund amb agradables reflexos violacis. Aroma intens i envoltant amb notes de grosella, maduixes silvestres i magrana. En boca és suau i vellutat. Emergeixen característiques fruiters distintives.


DOSSET………………………………………………………………..15.70€ 75CL

Celler: Ferdinando Principiano

Raïm: 100% Dolcetto

Regió: Piemonte

Nota de Tast: Color vermell robí intens. Aroma amb notes a herbes: llorer, orenga i menta. En boca presenta tocs dolços a cireres i prunes i una intensa acidesa. És equilibrat al paladar.

Estil Ribera del Duero


PRIMITIVO DI MANDURIA D.O.P. SANGAETANO………………………….15.50€ 75CL

Celler: Due Palme

Raïm: 100% Primitivo

Regió: Puglia

Nota de Tast: Color vermell robí profund amb intensos reflexos violacis. Aroma afruitat amb notes especiades i etèries. En boca és suau, lleugerament tànnic, de bona estructura i de decidida persistència gust-olfactiva.


AGLIANICO DEL VULTURE D.O.C. GRICOS………………………………17.00€ 75CL

Celler: Grifalco

Raïm: 100% Aglianico

Regió: Basilicata

Nota de Tast: Color vermell robí brillant. Aroma generós i elegant amb notes florals i minerals que envolten lleugers tocs de baies vermelles. En boca és valent i decidit. Final llarg i ben definit. Notes finals de pebre negre i regalèssia.

Estil Rioja


MONTEPULCIANO D’ABRUZZO D.O.C. TERRE SABELLI…………………..12.50€ 75CL

Celler: Casalbordino

Raïm: 100% Montepulciano

Regió: Abruzzo

Nota de Tast: Color vermell robí brillant i vivaç amb reflexos violacis. Aroma afruitat amb notes de cirerer negre i petits fruits vermells madurs. En boca és harmònic, ple i suau. Bon cos i persistència.


CHIANTI D.O.C.G. SUPERIORE BIOLOGICO VILLA MIGLIARINA……………15.00€ 75CL

Celler: Migliarina & Montozzi

Raïm: 90% Sangiovese, 10% Canaiolo

Regió: Toscana

Nota de Tast: Color vermell fosc amb lleugers reflexos robins. Aroma fresc i afruitat amb notes de cirera negra i baies vermelles. En boca és rodó, amb cos i mineral. Gran contrast entre acidesa, riquesa i perfums florals.


ROSSO PICENO D.O.C. DI GINO…………………………………………16.00€ 75CL

Celler: Fattoria San Lorenzo

Raïm: 60% Montepulciano, 40% Sangiovese

Regió: Le Marche

Nota de Tast: Color vermell robí. Aroma a fruits vermells madurs amb tocs vegetals i notes de tabac. En boca és fresc, immediat i molt agradable. De bon equilibri, tanca amb un final decididament net.


LE DIFESE TOSCANA I.G.T……………………………………………….29.90€ 75CL

Celler: Tenuta San Guido

Raïm: 70% Cabernet Sauvignon, 30% Sangiovese

Regió: Toscana

Nota de Tast: Color vermell robí amb reflexos violacis molt intens. Aroma intens a fruits negres amb notes de vainilla, espècies i roure. En boca es caracteritza per la seva bona estructura i per la seva extrema suavitat, fent-ho molt agradable al paladar.LA 150º BIONDA………………………………………………………..2.50€ 33 cl

Celler: Menabrea

Nota de Tast: Cervesa clara de baixa fermentació tipus Premium Lager. Color groc palla clar. Aromes florals i fruiters gràcies al llevat utilitzat durant la seva producció. En boca és refinada i rodona amb una amargor moderada i un notable equilibri.


LA 150º STRONG………………………………………………………..3.00€ 33 cl

Celler: Menabrea

Nota de Tast: Cervesa de doble malta de baixa fermentació tipus Strong Lager. Color groc daurat. Aromes agradables i intensos a flors i fruita. En boca és rodona, amb tocs que varien del dolç a l’amarg i amb un bon equilibri.