Menú Diari Migdia


Dilluns – Divendres 12€
Dissabtes 14,50€
-Diumenges i festius no hi ha menú-


Primers

-Amanida Capresse amb tomàquet, mozzarella  i oli dàlfàbrega.

-Hummus de cigrons amb ou dur, ricotta i focaccia.

-Crema freda de carbassó amb caviar d’arengada, xips d’all i oli de pebre de la Vera.

-Penne alla diabola (tomàquet i salami picant).

-Spaghetti tonno e limone (tonyina i llimona).

Segons

-Hamburguesa de vedella del Ripollès a la planxa amb guarnició.

-Filet de porc rostit, amb ceba tendra, tomàquets, olives i marsala.

-Ous al forn amb tomàquet, mozzarella i bacon.

-Filet de lluç amb espinacs, guanciale i nous.

-Pizza Fresca (mozzarella, tomàquet fresc, ruca i parmesà).

-Pizza prosciutto (tomàquet, mozzarella i pernil dolç).

-Pizza vegetariana (tomàquet, mozzarella, carxofa, ceba i  xampinyons).

Postres

-Tiramisú.

-2 boles de gelat.

-Flam de vainilla.

-Flam de mató.

– Iogurt natural.

– Pannacotta.

Aigua(33 cl) + copa de vi o cervesa(20cl)

PER ENDUR  Aigua(33 cl) o refresc o cervesa  

Si continues fent servir aquest lloc, acceptes l'ús de cookies. Més informació

Aquest lloc web fa servir algunes cookies necessaries pel seu funcionament, si fas servir aquest lloc web, aceptes el seú ús.

Tancar