Menú Diari Migdia


De Dimarts a Divendres 13,50€

Dissabtes 15,5€


-Diumenges i festius no hi ha menú-


Primers

-Amanida caprese amb tomàquet, mozzarella de bufala i oli d’alfàbrega.

-Amanida verda amb prunes, magrana, salami milano i nous.

-Crema de porro amb encenalls de speck, xips d’all i oli de pebre de la Vera.

-Canelons fets a casa.

-Rigatoni gratinats amb tomaquet, llangonisseta i scamorza.

-Spaghetti al pesto.

Segons

-Hamburguesa de vedella del Ripollès amb guarnició.

-Galta de porc a la cassola amb el seu suc reduït i pure de patata i prunes saltades amb marsala.

-Llom de porc  amb salsa de pebre verd.

-Ous a la menorquina.

-Lluç amb cremós de nous i carxofes confitades amb guanciale.

-Pizza fresca (tomàquet natural, mozzarela, ruca i parmesà).

-Pizza tonno e olive (tomaquet, mozzarela, tonyina i olives)

-Pizza prosciutto funghi (tomàquet, mozzarella, pernil dolç i xampinyons).

Postres

-Tiramisu.

-2 boles de gelat.

-Flam de vainilla.

-Flam de mató.

– Iogurt natural.

– Pannacotta.

EL MENÚ INCLOU:

Aigua(50cl) o Aigua amb gas + Refresc o cervesa(33cl) o copa de vi