Menú Diari Mig dia
Dilluns – Divendres 12€
Dissabtes 14,50€
-Diumenges i festius no hi ha menú-
Primers
-Amanida caprese amb tomàquet, mozzarella i oli d’alfàbrega.
-Amanida verda amb pit de pollastre confitat, raïm, taronja i vinagreta de maduixes i modena.
-Crema de carbassa i pastanaga amb encenalls de speck, oli de tartufo i crostonets de pa.
-Risotto de porro i carbassó
-Pantacce amb tomàquet, pernil dolç i xampinyons.
-Spaghetti Alfredo (mantega, parmesà i pebre).
Segons
-Hamburguesa de vedella del Ripollès a la planxa amb guarnició.
-Conill saltat amb marsala, all, pebre de la Vera i puré de patata.
-Ous al forn amb tomàquet, mozzarella i salami picant.
-Filet de lluç amb sanfaina, guanciale i espinacs
-Pizza fresca (mozzarella, tomàquet fresc, ruca i parmesà).
-Pizza zucchini e pancetta (tomàquet, mozzarella, carbassó i cansalada).
-Pizza 3 formaggi (tomàquet, mozzarella, gorgonzola i pecorino romano).
Postres
-Maduixes amb nata
-Tiramisú
-Gelat de vainilla amb brownie
-Flam de vainilla
-Flam de mató
– Iogurt natural
– Pannacotta
Aigua(33 cl) + copa de vi o cervesa(20cl)
PER ENDUR Aigua(33 cl) o refresc o cervesa