Menú Diari Mig dia
Dilluns – Divendres 12€
Dissabtes 14,50€
-Diumenges i festius no hi ha menú-
Primers
-.Amanida caprese amb tomàquet, mozzarella de búfala i oli d’alfàbrega.
-Crema de peix de roca amb xips d’all i oli d’herbes aromàtiques.
-Cigrons a la cassola amb verduretes i n’duja («sobrassada» picant).
-Canelloni di carne (canelons fets a casa gratinats)
-Rigatoni alla puttanesca (tomàquet, bitxo, tàperes, all, anxoves i olives negres).
– Spaghetti pesto genovese.
Segons
-Hamburguesa de vedella del Ripollès a la planxa amb guarnició.
-Mandonguilles a la cassola amb cebetes de platillo, prunes i pèsols.
-Ous a la menorquina amb tomàquet, mozzarella i sobrassada.
-Pit de pollastre amb calçots, patates i pesto de festucs i espinacs.
-Cassoleta de lluç de palangre amb patates i musclos.
-Pizza fresca (mozzarella, tomàquet fresc, ruca i parmesà).
– Pizza prosciutto funghi (tomàquet, mozzarella, pernil dolç i xampinyons).
– Pizza 3 formaggi (tomàquet, mozzarella, taleggio i pecorino romà).
Postres
-Tiramisú
-Pudin de xocolata
-Maduixes amb nata
-2 boles de gelat
-Flam de vainilla
-Flam de mató
– Iogurt natural
– Pannacotta
Aigua(33 cl) + copa de vi o cervesa(20cl)
PER ENDUR Aigua(33 cl) o refresc o cervesa