Menú Diari


Dilluns – Divendres 12€
Dissabtes 14,50€
-Diumenges i festius no hi ha menú-


Primers

– Amanida de tomàquet amb tonyina, ceba tendra, ruca i olivada.

– Amanida verda amb taronja, raïm, cirerols, vinagreta de cítrics i floquets de ricotta salata.

– Crema freda de porro i carbassó amb encenalls de speck.

– Penne al baffo (tomàquet, pernil dolç, nata i julivert).

– Spaghetti alla cenere (gorgonzola i olives negres).

Segons

– Bistec de vedella a la planxa amb guarnició.

– Aletes de pollastre adobades amb saltat d’arròs i fruits secs.

-Llom de porc amb salsa pebre verd. 

– Pizza fresca  (mozzarella, tomàquet fresc, ruca i parmesà).

– Pizza pepperoni (tomàquet, mozzarella i salami picant).

– Pizza 3 formaggi (tomàquet, mozzarella, pecorino i parmesà).

Postres

– 2 boles de gelat

– Iogurt natural

– Flam de vainilla

– Flam de mató

– Pannacotta

Aigua(33 cl) i Copa de vi o cervesa (20cl)

Si continues fent servir aquest lloc, acceptes l'ús de cookies. Més informació

Aquest lloc web fa servir algunes cookies necessaries pel seu funcionament, si fas servir aquest lloc web, aceptes el seú ús.

Tancar