Menú Diari


Dilluns – Divendres 12€
Dissabtes 14,50€
-Diumenges i festius no hi ha menú-


Primers

– Amanida caprese amb tomàquet, mozzarella de búfala i oli d’alfàbrega.

-Amanida verda amb pit de pollastre confitat, raïm, figues i vinagreta de mostassa, figues i magrana.

– Crema de porro i carbassó amb encenalls de speck, oli de pebre de la Vera  i crostonets de pa.

-Canelloni di carne (canelons fets a casa gratinats).

-Rigatone alla vecchia bettola (tomàquet, ceba, pebre, «bitxo», all, julivert, nata i parmesà).

– Spaghetti pesto genovese.

Segons

-Hamburguesa de vedella del Ripollès a la planxa amb guarnició.

-Galta de porc a la cassola amb péssec confitat, prunes i cebetes de platillo.

-Llom de porc amb padrons, estofat de figues al oporto i stracciatella.

-Llucet al forn amb patates, tomàquet, olives negres i alfàbrega.

– Pizza fresca  (mozzarella, tomàquet fresc, ruca i parmesà).

– Pizza tonno e cipolla (tomàquet, mozzarella, tonyina i ceba).

– Pizza salami (tomàquet, mozzarella i salami milano).

Postres

– 2 boles de gelat

– Iogurt natural

– Flam de vainilla

– Flam de mató

– Pannacotta

Aigua(33 cl) i Copa de vi o cervesa (20cl)