Menú Diari Mig dia


Dilluns – Divendres 12€
Dissabtes 14,50€
-Diumenges i festius no hi ha menú-


Primers

-Amanida caprese amb tomàquet, mozzarella de búfala i oli d’alfàbrega.

-Amanida verda amb maduixots, ravanets, salami milano i vinagreta de modena.

.-Sopa de meló i menta amb encenalls de speck i avellanes.

-Canelloni di carne (canelons fets a casa gratinats).

-Rigatoni alla vecchia bettola (tomàquet, all, orenga, ceba, bitxo, nata, vodka, julivert i parmesà).

-Spaghetti pesto genovese.

Segons

-Hamburguesa de vedella del Ripollès a la planxa amb guarnició.

-Filet de porc rostit amb fines herbes, puré de patata i pesto vermell.

-Conill a la cassola amb alls, ceba, olives i pebre vermell de la Vera.

-Ous a la menorquina amb tomàquet, mozzarella i sobrassada.

-Verat amb escabeix lleuger de verduretes i focaccia

-Pizza fresca (mozzarella, tomàquet fresc, ruca i parmesà).

-Pizza zucchini e pancetta (tomàquet, mozzarella, carbassó i panceta).

-Pizza tonno e cipolla (tomàquet, mozzarella, ceba i tonyina).

Postres

-Tiramisú.

-Maduixes amb nata

-2 boles de gelat

-Flam de vainilla

-Flam de mató

– Iogurt natural

– Pannacotta

Aigua(33 cl) + copa de vi o cervesa(20cl)

PER ENDUR  Aigua(33 cl) o refresc o cervesa  

Si continues fent servir aquest lloc, acceptes l'ús de cookies. Més informació

Aquest lloc web fa servir algunes cookies necessaries pel seu funcionament, si fas servir aquest lloc web, aceptes el seú ús.

Tancar