Menú Diari Mig dia


Dilluns – Divendres 12€
Dissabtes 14,50€
-Diumenges i festius no hi ha menú-


Primers

-.Amanida caprese amb tomàquet, mozzarella de búfala i oli d’alfàbrega.

-Crema de peix de roca amb xips d’all i oli d’herbes aromàtiques.

-Cigrons a la cassola amb verduretes i n’duja («sobrassada» picant).

-Canelloni di carne (canelons fets a casa gratinats)

-Rigatoni alla puttanesca (tomàquet, bitxo, tàperes, all, anxoves i olives negres).

– Spaghetti pesto genovese.

Segons

-Hamburguesa de vedella del Ripollès a la planxa amb guarnició.

-Mandonguilles a la cassola amb cebetes de platillo, prunes i pèsols.

-Ous a la menorquina amb tomàquet, mozzarella i sobrassada.

-Pit de pollastre amb calçots, patates i pesto de festucs i espinacs.

-Cassoleta de lluç de palangre amb patates i musclos.

-Pizza fresca (mozzarella, tomàquet fresc, ruca i parmesà).

– Pizza prosciutto funghi (tomàquet, mozzarella, pernil dolç i xampinyons).

– Pizza 3 formaggi (tomàquet, mozzarella, taleggio i pecorino romà).

Postres

-Tiramisú

-Pudin de xocolata

-Maduixes amb nata

-2 boles de gelat

-Flam de vainilla

-Flam de mató

– Iogurt natural

– Pannacotta

Aigua(33 cl) + copa de vi o cervesa(20cl)

PER ENDUR  Aigua(33 cl) o refresc o cervesa  

Si continues fent servir aquest lloc, acceptes l'ús de cookies. Més informació

Aquest lloc web fa servir algunes cookies necessaries pel seu funcionament, si fas servir aquest lloc web, aceptes el seú ús.

Tancar