Menú Diari


Dilluns – Divendres 12€
Dissabtes 14,50€
-Diumenges i festius no hi ha menú-


Primers

-Amanida caprese amb tomàquet, mozzarella de búfala i oli d’alfàbrega.

-Trinxat de col i patata amb rostes de guanciale.

– Crema de pèsols amb avellanes, speck i crostonets de pa.

-Canelloni di carne (canelons fets a casa gratinats)

-Rigatoni alla zozzona (guanciale, llonganisseta del Ripollès, cirerols, ou i pecorino romà).

– Spaghetti pesto genovese.

Segons

-Hamburguesa de vedella del Ripollès a la planxa amb guarnició.

-Pollastre a la cassola amb nap negre i cebetes de platillo.

-Ous a la menorquina amb tomàquet, mozzarella i sobrassada.

-Secret de porc amb allioli, xampinyons i moniato fregit.

-Cassoleta de lluç, patates, cloïsses i ou dur

-Pizza margarita (tomàquet i mozzarella)

– Pizza prosciutto funghi  (tomàquet, mozzarella, pernil dolç i xampinyons).

– Pizza pepperoni  (tomàquet, mozzarella i salami picant).

Postres

– Tiramisu

– 2 boles de gelat

-Iogurt natural

– Flam de vainilla

– Flam de mató

– Pannacotta

Aigua(33 cl) + copa de vi o cervesa (20cl)